sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Viikko 21 – Jälleen vieraita

(Toivottavasti) Viimeinen kokonainen viikko salissa pyörähti käyntiin. Pienessä rapulassa. Työkaverit kävivät vuorotellen pahoittelemassa Suomen häviötä Kanadalle MM-peleissä. Viikko oli työn puolesta aikamoista pakertamista. Henkilöstöpula alkaa kiristää ihmisten hermoja. Ensimmäistä kertaa alkoi kiristää omia hermoja parikymppisten harjoittelijakollegojen työmoraali. Luotetaan siihen, että kaveri hoitaa ja ollaan tupakalla 10-15min tai jutellaan keittiössä. Toisaalta on niin vähän vuoroja jäljellä, että hammasta purren nuokin mennään läpi.

Tällä viikolla sain paljon odotetun kaverin käymään. Kolme päivää sai taas käydä kunnon keskusteluja ja vaihtaa ajatuksia. Kyllä ei taas voi tarpeeksi kiittää ja arvostaa sitä tukea mitä tänne saan. Ilman sitä en olisi jaksanut täällä. Kohta pyörähtää viimeinen kuukausi käyntiin. Kaverini kehotti ottamaan ajastani täällä kaiken irti. Nyt olenkin hieman havahtunut siihen, että tämä toukokuu meni todella nopeasti ja oikeastaan vaan odottaessa. Ehdottomasti parasta toukokuussa oli kaverini ja ukkoni vierailut, mutta juuri muuta en sitten olekaan tehnyt kuin töitä. Tällä viikollakin päivärutiini oli sellainen, että aamulla herään, menen töihin, tulen tauolle töistä ja nukun ja menen illaksi töihin ja menen nukkumaan. Sama toistuu seuraavana päivänä. Käytännössä joko nukun tai teen töitä. Aika kuluu ”hukkaan”.

Kaverini käydessä joimme paljon radleria, ilakoimme hotellin baarissa ja kävimme katsastamassa Partnachklammin rotkon Partenkirchenissä. Muutama päivä tuntui useammalta ja sain kunnon irtioton normaaliin pakertamiseen. Sää suosi. Oli lämmintä ja aurinko paistoi. Tietysti sitä sitten taas poltti itsensä…olkapäät paloivat melko pahasti. Mutta jospa sitä nyt jotain taas oppi tästäkin. Silmätulehduskaan ei parantunut viikon kuurilla. En tiedä menisinkö täällä vielä erikoislääkärille (ja maksaisin itseni kipeäksi) vai kävisinkö suomen vierailulla terveyskeskuksessa. Sairahia on, mutta rumihit on lujas.

Tässäpä kuvia vapaapäiviltä:







-

Meanwhile in Finland: Aatto leikkii siskonsa Hallin kanssa. Aatto TJ4 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti